78 bilister sigtet efter nordjysk spirituskontrol

78 bilister sigtet efter nordjysk spirituskontrol

23. juli 2018 - kl. 13:48 - af

Færdselspolitiet ved Nordjyllands Politi foretog i dagene 18. til 22. juli spirituskontrol på forskellige tider af døgnet i hele Vendsyssel.

Resultatet var ikke særligt opmuntrende, da der blev taget 78 bilister med så meget alkohol i blodet, at de måtte afgive en blodprøve. Ligeledes var der  5 bilister, der var påvirket af euforiserende stoffer, hvilket også resulterede i afgivelse af blodprøve.

Især lørdag morgen og formiddag gik det stærkt, idet der var 23, der måtte afgive blod i forbindelse med kontrollen i Skagen og på Skagensvej ved Hulsig.

Der ud over blev der i dagene noteret 30, der ikke anvendte sele, 15 der talte i mobiltelfon under kørslen, 5 der var frakendt kørekortet, 11 som ikke måtte køre køretøjet, som de anvendte, 15 knallerter, der kunne køre for hurtigt, 1 brugstyveri af personbil og mange andre færdselssager.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '78 bilister sigtet efter nordjysk spirituskontrol' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER