Stor fremgang af Norske gæster på Hedebo

Stor fremgang af Norske gæster på Hedebo

22. juli 2018 - kl. 9:40 - af

På Hedebo Strand Camping i Sæby oplever man en stigning i norske turister på 80 procent, og smilene er da også vendt tilbage på campingpladsen i Sæby, der har været drevet af familien Christensen i over 50 år.

Pladsen har ca. 600 pladser og 16 hytter, og drives af Eric Christensen.

”Vi har oplevet en fremgang i overnatningerne på 12 procent i 2018 i forhold til 2017. Der er kommet 80 procent flere nordmænd end i samme periode i 2017, det er helt fantastisk”, lyder det fra Eric Christensen.

Noget nyt er, at de kommende gæster i højsæsonen kun har booket to til fire nætter, fordi de med deres autocampere er blevet mere mobile, men Eric Christensen er optimist.

”Når de kommunale pladser på de forskellige havne bliver fyldt op af autocampere, ringer de for at få en plads på campingpladsen. Og i cafeen og hos købmandsforretningen, der begge har forpagtere, går det forrygende. Her er der omsætningsstigninger på henholdsvis 40 og 60 procent”, fortæller en glad Eric til TV2 Nord.

Udenlandske gæster strømmer til danske campingpladser, og pladserne har haft 10 procent flere overnatninger end i maj 2017. Det er tyskere, hollændere, nordmænd og svenskerne, oplyser brancheorganisationen Outdoor-Camping-Ferie-Fritid (OCFF).

I Nordjylland er det især gæster fra Norge og Tyskland, der står for fremgangen.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stor fremgang af Norske gæster på Hedebo' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER