På vandring i gravrøvernes fodspor

På vandring i gravrøvernes fodspor

21. juli 2018 - kl. 13:07 - af

Torsdag den 26. juli i tidsrummet kl. 10 – 14 tilbyder Frederikshavn Kommunes naturvejleder Bo Storm og museumsleder Lone Andersen at tage folk med på en vandring, som har fået overskriften ”I gravrøvernes fosdspor”.

Der er start fra Lejrskolen Vesterskov, Vesterskovvej 41, 9352 Dybvad (vest for Dybvad nær Brønden).

Af oplægget til turen fremgår det, at det på Jyske Ås gemmer sig masser af historier om naturen og fortiden. De mange gravhøje og langdysser vidner om menneskenes tilstedeværelse gennem tusinder af år.

I skoven ved Allerup ligger et glemt fæstningsanlæg. Man går tur i området og hører mere om det og de historier, der gemmer sig derude. Undervejs holdes pause, hvor den medbragte madpakke spises.

Turen er på ca. 7 km, og det anbefales at tage praktisk fodtøj på samt huske en madpakke og drikkevarer.

Tekst: Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'På vandring i gravrøvernes fodspor' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER