Efterladt bil hos Rema1000 lækkede brændstof

Efterladt bil hos Rema1000 lækkede brændstof

19. juli 2018 - kl. 10:29 - af

Nordjyllands Beredskab blev lidt over 8 alarmeret af indehaveren af Rema1000 i Sæby. Han havde observeret at en bil, der stod på parkeringspladsen foran butikken, lækkede en eller anden form for væske.

Fremme på stedet kunne det hurtigt konstateres, at der var tale om brændstof fra bilen. En bundskrue i tanken blev fundet defekt, det var herfra det dryppede ud på fliserne.

Hvem der har stillet bilen, og om det er pga. lækagen, den står der vides endnu ikke, men køretøjet vil indenfor kort tid blive fjernet, og det kattegrus brandfolkene har smidt for at samle væsken op, vil ligeledes blive fejet sammen. Kattegrus suger væsken, så der ikke opstår fare for en brand på denne solskinsdag i Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Efterladt bil hos Rema1000 lækkede brændstof' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER