Fra Sæby til Malon i Sverige med flaskepost

Fra Sæby til Malon i Sverige med flaskepost

18. juli 2018 - kl. 13:48 - af

”Det er helt vildt”, siger Helene Aaen fra Klostergydens Fisk. Endnu en flaskepost er fundet. ”Tænk engang – den har været over 1 år undervejs. Den 10. juni 2017 sendte vi ca. 100 flaskeposter fra børnene i Sæby med “Kaperen” ud på åbent hav, hvor de blev smidt i vandet.

Allerede efter én uge drev den første i land. Efterfølgende blev flere og flere fundet, hver eneste gang til stor fornøjelse for både finder og afsender. Idag skal vi ringe til Anna på 8 år og invitere hende på friskfanget fisk i Klostergyden. Det var nemlig det, vi lovede, at de børn hvis flasker blev fundet, ville blive inviteret på gratis fisk hos os. Vi glæder og til at se dig Anna”, slutter Helene Aaen.

Flasken, som blev fundet af Alexander Polya, var drevet i land 30 – 40 km syd for Gøteborg på en lille ø, som hedder Malon.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fra Sæby til Malon i Sverige med flaskepost' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER