Så har borgerne talt i Østkystens Guld

Så har borgerne talt i Østkystens Guld

11. juli 2018 - kl. 9:40 - af

Landsbyklyngen Østkystens Guld der består af Ørtoft, Mølholt, Præstbro, Lyngå, Voerså og Stidsholt har i foråret spurgt borgerne og sommerhusejerne i klyngens område om deres syn på lokalområdet, deres motiver for at leve og bo i klyngen, samt deres syn på fremtiden.

Der er 907 borgere der har svaret på spørgsmålene – det giver en samlet svarprocent på 23,5 %, en meget tilfredsstillende svarprocent i denne slags undersøgelser. Grunden til det forholdsvis høje svarprocent skyldes for en stor dels vedkommende, den meget aktive borgerinvolveringsgruppe af frivillige der har gjort forskellige tiltag for at få borgerne til at svare.

Hvad siger undersøgelsen så?
92 % er tilfredse med at bo i området og 65 % føler de har en tilknytning til området.

De tre vigtigste grunde til at man bor i klyngen er naturen, familie og venner og at man er født og opvokset i området.

Hvis man skal fastholde bosætningen i området – så mener de fleste, man skal se på indkøbsmuligheder, bedre internetforbindelser og flere jobmuligheder.

Det er blot få at de mange interessante resultater der er kommet fra undersøgelsen. Undersøgelsen kan i sin fulde længe læses på klyngens fælles hjemmeside.

Fællesmøde
Den 18/9 er der stort fællesmøde hvor alle klyngens borgere og sommerhusejere er velkommen. Her vil der blive set mere på resultaterne fra undersøgelse, og der vil blive drøftet hvilke tiltag der skal igangsættes. Program vil snartest blive offentliggjort på bla. Facebooksiden –”OstkystensGuld”

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så har borgerne talt i Østkystens Guld' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER