EFTERLYSNING: <br>Hvem har set vores grå kat?

EFTERLYSNING:
Hvem har set vores grå kat?

4. juli 2018 - kl. 13:26 - af

Natten mellem den 2. – 3. juli er katten Tassen gået sin vej fra ejernes båd, der ligger til kaj ved Sæby Havn.

Han er en grå langhårs kat, med et lille hvidt mærke på brystet, og han er kastereret. Han har ingen mærkninger i ørene, men han er dog chipmærket! Tassen er en reserveret kat, og man kan derfor med fordel kontakte ejerne: Ernst Rolf på tlf.: 0047 9004 3701, hvis man skulle se katten.

Katten er meget savnet, og ejerne udlover en dusør på 500 kr. til dem, der bringer ham retur til dem.

IMG_0490 kopier

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'EFTERLYSNING:
Hvem har set vores grå kat?'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER