Spændende oplevelser venter Aktive Kvinder efter ferien

Spændende oplevelser venter Aktive Kvinder efter ferien

3. juli 2018 - kl. 9:29 - af

Aktive Kvinder Sæby er gået på velfortjent sommerferie. Men allerede i begyndelsen af juli dukker et nyt spændende program op i medlemmernes postkasse, der viser, at nye oplevelser af vidt forskellig karakter venter.

Sæsonen blev afsluttet med en hyggeaften i Nellemann Have med medbragte madpakker og godt humør. Nellemanns Haves Venners kasserer, Birthe Andersen, fortalte om aktiviteter i og planer for haven.

Inden sæsonafslutningen var Aktive Kvinder på en vellykket wellnesstur med Nilles til den polske by Kolobrzeg ved Østersøen – en spændende by med både strandpromenade og rige shopping-muligheder i den gamle bydel.

Desuden blev der inden ferien afviklet et virksomhedsbesøg med rundvisning på den nye Sæby-virksomhed DMT.

Der var fuldt besat til de nævnte tre arrangementer.

Et nyt spændende program er som nævnt på vej ud til medlemmerne. Det byder på ikke færre end 15 arrangementer. Bl.a. kan nævnes sensommer-udflugt, teatertur, foredragsaftener, juletur og virksomhedsbesøg. Så Sæbys Aktive Kvinder har meget at glæde sig til.

Foreningen driver som bekendt også Hyggeklubben for Ældre. Den tilbyder i sit nye program hele 14 spændende eftermiddags-arrangementer i Musikhuset i Skolegade.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spændende oplevelser venter Aktive Kvinder efter ferien' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER