Aktivitetsplads for alle i Nellemanns Have

Aktivitetsplads for alle i Nellemanns Have

3. juli 2018 - kl. 8:37 - af

”Vores nye lokalplan giver fantastiske muligheder for at udvikle haven, så den kan blive endnu mere attraktiv for både borgere i kommunen og turister. Skolehaverne er nu næsten færdige, og vi påregner at opførelsen af servicebygningen – begynder medio juli. Bålhytten kommer til i november.

Der sker noget, og udviklingen foretages med dyb respekt for Nic. Nellemanns arbejde og opretholdelsen af et godt forhold til Havens naboer.

Vi er nu ved at søsætte næste projekt. Nemlig etablering af en ny legeplads – eller rettere en “aktivitetsplads”, som vi nu kalder den. Aktivitetspladsen er ikke kun forbeholdt de mindste, men også større børn, voksne motionister, folk på fysisk genoptræning og ældre vil kunne have stor glæde af pladsen.

Projektet er budgetteret til ca. 2,5 mio. kr. Dyrt? Men så bliver det også unikt, og i en kvalitet, et udseende og et indhold, der vil matche Nellemanns Have generelt, og sætte både Sæby og kommunen på landkortet”, siger Hans Rødsgaard-Mathiesen fra Nellemanns Haves Venner.

Nu kommer Nellemanns Haves Venner med en opfordring til alle om at lave en interesseerklæring. Her kan folk, klubber eller foreninger beskrive, hvad en sådan aktivitetsplads vil kunne bibringe netop dem som brugere.

Erklæringerne, som skal være påført navn på person eller klub/forening og hjemsted (by), skal sendes på mail til: hansr-m@hotmail.com

Deadline er søndag den 8. juli.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Aktivitetsplads for alle i Nellemanns Have' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER