87-årigs ihærdighed skaffer bredbånd til landområderne

87-årigs ihærdighed skaffer bredbånd til landområderne

28. juni 2018 - kl. 13:17 - af

Nu kommer der bredbånd til en stor del af Volstrup, Hørby landområde, Karup og Hørbylund.

Den 10. august sidste år var kommunen initiativtager til bredbåndsmøde i Volstrup Menighedshus, og siden da har 87 årige Svend Hansen fra Volstrup arbejdet med sagen. Først med fuldmagter fra hver lodsejer med henblik på søgning om statstilskud, men der kom lodsejerne ikke i betragtning. Kommunen holdt på ny et møde, hvor Svend Hansen kom i kontakt med Bredbånd Nord, som nu har udarbejdet en plan for området.

Efter det andet tog møde tog Svend Hansen atter kontakt til lodsejerne i området for at høre, om der var interesse for Bredbånd Nords tilbud, hvilket der var så stor interesse for, at projektet nu kan startes op allerede til august i år.

Svend Hansen udtaler, at initiativtagerne ikke længere vil vente på statstilskuddet, men foretrækker at lade Bredbånd Nord stå for etableringen af bredbåndsforbindelsen i området. Han siger endvidere, at han ikke kan forstå, at staten ikke får sat mere gang i etableringen af bredbånd i landområderne, hvor der også ligger mange hjemmearbejdspladser.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '87-årigs ihærdighed skaffer bredbånd til landområderne' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER