Bronze til Sæby Skole ved Skole OL-finalen i Aarhus

Bronze til Sæby Skole ved Skole OL-finalen i Aarhus

15. juni 2018 - kl. 12:04 - af

Både 4.a og 4.b var kvalificeret til finalen.

4.b blev den 3. bedste klasse blandt 95 klasser og 4.b nr. 18. Det lyder jo helt fantastisk, og det var det også. Hænderne fløj op da 4.b blev nævnt i højtaleren. De nærmest dansede hele vejen hen til podiet i glæde. Medaljerne blev vendt og drejet hele den lange vej tilbage til Sæby.

Men inden da, havde eleverne sat alt ind, for at gøre det så godt som muligt for klassen. De vidste godt, hvad det handlede om, nemlig at stå sammen som et hold og heppe på kammeraterne, når de var i ilden, og sørge for, at alle var klar til øvelserne.

Der blev konkurreret i 2 km løb, sprint, længdespring, hækkeløb, boldkast og stafetløb. 4.b vandt stafetløbet. I hækkeløbet var der en 1. plads til Kristian Nielsen og Anna Krogh 4.b. og en 4. plads til Anders Frahm 4.a. I boldkast fik Anna Krogh 4.b. en 3. plads.

Idrætslærerne Kristine Agerskov og Jens Bøcher havde forberedt begge klasser godt til mødet med de næsten 3000 elever og den flotte kulisse omkring stævnet.

6.d Sæbygaardskolen gjorde 4. kl kunststykket efter og fik ligeledes bronze ud af ca. 100 klasser i finalen i Aarhus.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bronze til Sæby Skole ved Skole OL-finalen i Aarhus' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER