Personbil i brand på E45 ved Sæby

Personbil i brand på E45 ved Sæby

14. juni 2018 - kl. 9:08 - af

To unge mennesker kom lige før midnat kørende på E45 i sydgående retning. Lige før rastepladsen ved Øksenhede begyndte bilen at opfører sig underligt. Det skulle dog snart vise sig at det var fordi der var brand i motorrummet.

Bilen fik de standset i nødsporet og hurtigt tilkaldt Beredskabet, der trods det sene tidspunkt var hurtigt på stedet, men bilen var overtændt og udbrændte totalt, til stor ærgrelse for ejeren der kun havde bilen ansvarsforsikret.

Et lille lyspunkt var der dog trods alt, på bagsædet af den noget medtagede bil var nemlig et par bukser hvor i ejerens pung befandt sig, fin og helt uden skade.

Øksenhede E45

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Personbil i brand på E45 ved Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER