Open by Night i Sæby – sidste fredag i juni

Open by Night i Sæby – sidste fredag i juni

13. juni 2018 - kl. 0:49 - af

Traditionen tro afholder Sæby Handelsstandsforening Open by Night, fredag den 29. juni. Butikkerne vil være åbne til kl. 22 denne dag.

Som altid er det den sidste fredag i juni måned. – ”Det bliver en god start på sommeren”, siger Hans Ole Kalhøj, der er formand for Handelsstandsforeningen ”og Open by Night er kommet for at blive”, udtaler han.

Torvet, der omkredses af Sæbys handel, vil være fyldt med mennesker og god musik, som i år starter kl. 15.30, og det er Michael Hausted, der vil åbne festlighederne. Humørekspressen, et top pop band, vil spille op fra kl. 20 – 21.30 på scenen på Torvet.

Humørekspressen består af fire medlemmer: Frandsen (aka Pharfar), Krølstrup (aka Klumben), Strejferen (aka Chapper) og Peber (aka. Peter Lützen fra Panamah), der er dedikeret til humør musik inspireret af traditionerne fra guldalderen i Dansk Toppen fra 70’erne. Forestil dig lyden af Jukeboks, brun bodega, skummende øl, livets glæder og sorger, fortolket af en håndfuld af Danmarks dygtigste musikere og sangskrivere, så har du en ide om, hvad Humørekspressen er.

Vejrudsigten er også med  denne dag, så hvis man skulle blive tørstig, er Lanternen klar til at servere kolde øl på Torvet.

Tekst: Ayla Jensen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Open by Night i Sæby – sidste fredag i juni' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER