Sommeren kom til Riverside Voerså før tid

Sommeren kom til Riverside Voerså før tid

12. juni 2018 - kl. 8:28 - af

Der var smil og tilfredshed at sporer hos værtspar Irmelin og Johnny Olsen, da SaebyAvis.dk aflagde dem et besøg her i starten af juni måned. Med dansk sommervejr en måned baglæns var der ikke meget utilfredshed at spore i den hyggelige restaurant med de fantastiske omgivelser –  lige ved å-bredden.

”Det har været en imponerende start på sæsonen, vi har stort set haft fuldt hus den sidste måned, og nu kan det kun blive godt. Alene en enkelt dag lykkedes det os at sælge hele 8 kg. wienerschnitzel, hvilket vi aldrig har prøvet før på en almindelig åbningsdag – ikke en gang i ferieperioden. Ligeledes har vi haft udsolgt af kanoer i flere af weekenderne og faktisk også den kommende”, lyder det med et smil fra Johnny.

Omgivelserne er da heller ikke til at tage fejl af, så med nyistandsat restaurant med den eneste pizza stenovn i Nordjylland og en helt unik udsigt, der bare emmer af ro og hygge, ja så er Riverside bestemt et besøg værd. Udenfor er den store terrasse overdækket med store parasoller, og skulle sommeren forsvinde som dug for solen, er det eksklusive terrassevarmere, der nok skal holde på varmen, og samtidig gøre sit til hyggen, kun få meter fra den førnævnte ovn, der hver dag producerer pizzaer efter kl. 17.

Skulle man have behov for overnatning, er der også tænkt på det. Hele 8 nyistandsatte værelser med dobbeltsenge, giver mulighed både for turister, men også mulighed for overnattende gæster til festen. For selskaber bliver Riverside også brugt til både sommer og vinter.

”Vi har private, der vil holde fest, men også firmaer, der laver Team Building, som f.eks lejer kanoer, som vi så på den store trailer fragter til eksempelvis Præstbro, hvorfra de så sejler retur hertil. Så har vi maden klar, når de ankommer, og arrangementet bliver en helhed til fordel for alle”, fortæller Johnny.

Men lige nu er det snart Sct. Hans, der står for døren, og hele 75% af billetterne er allerede solgt, så hvis man skulle få lyst til at fejre denne aften i Voerså, skal man nok ikke tøve for længe. Agendaen står på pattegris ad libitum, bål på åen og musik med de Lune Jyder og efter vores oplysninger båltale ved Per Jensen, der tidligere har været et kendt ansigt på TV2Nord. Arrangementet starter kl 18.30.

I starten af juli står den på vinsmagning og tapas fra Møllehuset i Aså, som bestemt også skulle være værd at køre efter. Af andre ting på programmet kan nævnes Irsk aften og cowboy aften, hvor begge dele endnu ikke er fastsat i kalenderen, men det bliver de inden længe lover Johnny.

Riverside i Voerså holder åbent alle ugens dage kl. 8-22, og vil man gerne spise, kan maden med fordel bestilles i forvejen, så er den klar når man ankommer.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sommeren kom til Riverside Voerså før tid' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER