Sommertræf hos Folkedans i Sæby

Sommertræf hos Folkedans i Sæby

9. juni 2018 - kl. 9:30 - af

Sommertræffet afholdes i år i samarbejde med Region Nordjylland, Sæby Folkedanserforening og SFV i weekenden den 15. – 17. juni, hvor Sæby Fritidscenter danner base for arrangementet, og der deltager 210 personer fra hele Regionen. Der har været afholdt sommertræf hvert år i Vendsyssel siden 1953.

Træffet starter fredag kl. 15, hvor der vil skyde en nødcampingplads op i løbet af et par timer. Fredag aften vil der, med Bjarne Jensen på harmonika, være en sang-, danse- og musikaften for stævnedeltagerne. Der vil blive serveret kaffe og kage.

Lørdag kl. 10.20 mødes alle dansere uden eller med dragt på parkeringspladsen ved Stationsvej 4, og i fælles optog med spillemand Jacob Jensen i spidsen går alle ned gennem Grønnegade til Torvet. Kl. 10.30 starter man med fællessang, og byrådsmedlem Anders Broholm – Kultur og Fritid – vil åbne stævnet. Derefter vil der blive opvisning af 8 grupper af folkedansere fra hele Region Nordjylland, heraf et børnehold som vil starte opvisningen. Hen på eftermiddagen vil der være danseworkshop på Sæbygårdskolen og generalprøve for alle spillemænd, som skal spille til dansen om aftenen.

Lørdag aften mødes alle i hallen til fællesspisning og folkedanserbal.

Søndag vil der være mulighed for at deltage i en spillemandsmesse med et lokalt kor, som er sammensat til denne lejlighed. Det foregår i Sæby Kirke kl. 10, inden stævnet slutter søndag eftermiddag. Derefter vil der blive en velfortjent sommerferien, inden den nye sæson starter midt i september i den lokale forening. Der er Nordlek i Falun i Sverige i juli måned, hvor nogle fra Regionen vil deltage.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sommertræf hos Folkedans i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER