Speedwaykørere fra Sæby skriver historie

Speedwaykørere fra Sæby skriver historie

8. juni 2018 - kl. 13:56 - af

Fredag aften skal Didde og Kevin R. Pedersen fra Sæby nemlig køre mod hinanden i det sidste heat hos oldboys på Granly Speedway Arena.

Kim Lagoni Andersen fra Esbjerg Vikings, har været med i speedwaysporten i mange år, og han kan ikke mindes, at et ægtepar har dystet mod hinanden, men det sker så nu, når der er Fun Cup på Granly Speedway Arena fredag den 8.juni.

Blandt starterne i oldboys klassen i 500 kubik over 33 år er ægteparret Didde og Kevin Rødkær Pedersen fra Sæby. De er begge tilknyttet speedwayklubben i Holsted, og parret bor i Sæby. De har oprettet en Facebookgruppe “Os der vil have speedway tilbage til Sæby”, hvor der ikke har været kørt speedway på Ørnedalsbanen i cirka 20 år. Facebookgruppen har ca. 750 medlemmer, og også Kevins far, 59-årige John Pedersen, kører oldboys speedway.

– Fun Cup er et arrangement for kørere, der ikke er med i toppen eller som er på vej frem, men deres gennemsnitlige pointscore må ikke være for høje, fortæller Kim Lago Andersen, som sidder i bestyrelsen i amatørafdelingen i EMS.

Der er to klasser i Fun Cup. For oldboys og for de unge, og første start er kl. ca. 17.15. Ditte og Kevin kommer til at møde hinanden i det sidste heat. Kevin er 35 år og Ditte er 30 år, og hun er med på dispensation, da hun ikke har kørt speedway før, men “kun” motocross.

Foto: LPL-Foto

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Speedwaykørere fra Sæby skriver historie' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER