Ny banerekord leveret af 13-årige Amalie Leth-Nissen

Ny banerekord leveret af 13-årige Amalie Leth-Nissen

4. juni 2018 - kl. 10:43 - af

71 af landets allerbedste kvindelige golfspillere stillede til start lørdag morgen fra kl. 7.00 i Sæby Golfklub, hvor Dansk Golf Union afholdt ranglisteturneringen Dame Elite Tour. I 27 graders varme kæmpede de indbyrdes på i alt 3 runder og det blev til imponerende resultater, – incl. en ny banerekord fra blå tee leveret af den kun 13-årige Amalie Leth-Nissen fra Hjortespring Golfklub på 69 slag.

Forventningerne var høje til den 19-årige lokale stjernespiller i Sæby Mette Janum Linkhusen, som endnu engang leverede toppræstation og endte på en flot 2. plads i Damerækken kun overgået af Karen Fredgaard fra Asserbo.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny banerekord leveret af 13-årige Amalie Leth-Nissen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER