Venstres byrådsgruppe på tur til København

Venstres byrådsgruppe på tur til København

2. juni 2018 - kl. 5:03 - af

Tirsdag den 29. maj drog Venstres byrådsgruppe på inspirations- og netværkstur til Christiansborg.

Venstres byrådsgruppe blev taget imod af Venstres retsordfører Preben Bang Henriksen, som gav gruppen en lidt anderledes rundtur på alle etager, hvor mange detaljer fik den farverige politikers kommentar med på vejen – Preben Bang Henriksen har sin helt specielle lune nordjyske facon, som fik smilene frem flere gange.

Efter rundvisningen blev Venstres byrådsgruppe inviteret ind på Preben Bang Henriksens kontor til en snak om nordjyske udfordringer. Her blev bl.a. drøftet ”grimme grunde” i midtbyerne, 3. limfjordsforbindelse og en udvidelse af vejen til Skagen.

Det viste sig, at Venstres byrådsgruppe helt tilfældigt var kommet til Christiansborgs 100 års jubilæum – altså den nuværende bygnings 100 år. Jubilæet blev bl.a. markeret ved, at Folketingets formand Pia Kjærsgaard holdt tale for hele Folketinget inden frokost. Så denne tale fik Venstres byrådsgruppe med live fra tilhørerpladserne i Folketingssalen.

Gruppen træf også den nytiltrådte minister Tommy Ahlers, som med ca. en måned på pladsen som Uddannelses- og Forskningsminister havde tid til en lille uformel snak omkring sine nye udfordringer.

Venstres Byrådsgruppe havde på turen til København også møde med Venstres beskæftigelsesborgmester og politiske leder i København kommune Cecililia Lonning-Skovsgaard. Her drøftede de udfordringer på beskæftigelsesområdet og erfaringsudvekslede fra arbejdet i kommunalbestyrelsen.

Venstres byrådsgruppe oplevede en dag i København, hvor de blev mødt med varme, ikke kun temperaturen udenfor, men alt i også en varm velkomst fra de forskellige relationer, som med turen er blevet trykprøvet.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Venstres byrådsgruppe på tur til København' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER