Fem års fødselsdag med Spar Nord – som far og mor

Fem års fødselsdag med Spar Nord – som far og mor

31. maj 2018 - kl. 8:35 - af

For fem år siden fik en gruppe lokale sæbynitter en god idé. De ønskede at lave en begivenhed i Sæby, der kunne sætte byen (endnu) mere på landkortet, gavne folkesundhed og sammenhold – og generelt bare give en glimrende oplevelse af byen og området, for lokale og besøgende.

Det endte med, at løbet ’24 Timer Ved Havet’ blev født – undfanget som en god idé og hjulpet til verden af stærke lokale kræfter, foreninger og en masse frivilligt slid. Og ikke mindst grundet lokale sponsoreres opbakning, hvor Spar Nord fra begyndelsen har været primus motor i at få stablet det økonomiske grundlag på benene.

Fem år senere…
Her fem år efter fødslen af ’24 Timer Ved Havet’ er løbet stadig ”løbende”, og nu med over 400 deltagere igen i 2018 – til trods for et par blæsende oplevelser.

Vi kan se tilbage på et par sjove og knap så sjove episoder” fortæller én af arrangørerne, Tanja Nielsen. ”Jeg husker især 2015, hvor det blæste så meget, at flere telte blæste ned i Sæby Å og løberne skiftevis frøs og svedte… det var nok ikke det sjoveste vejr at løbe i. Men det var også året, hvor 80-årige tyske Horst Preisler deltog i 24 timer single løb”, siger Tanja.

Og nationaliteter har der været mange af. Tyskere, nordmænd, svenskere, en enkelt waliser og en franskmand har deltaget. Dertil kommer, at DM i 24 timers løb, nu for tredje gang afholdes som en del af arrangementet.

Stor lokal opbakning og støtte
Løbefællesskabet ’24 Timer Ved Havet’, der består af 6 lokale ildsjæle, fortæller også, hvorledes hovedsponsoren Spar Nord – og i øvrigt alle sponsorer, der bakker op om løbet – hele tiden har haft det som et mål, at løbet også skulle komme Sæby til gode.

Det har hele tiden været tanken, at løbet skal samle folk og også genererer noget handel, viden om og interesse for vores smukke by”, udtaler afdelingsdirektør Lasse Stidsborg. ”Og vi er selvfølgelig med som sponsor, fordi vi ønsker at tage del i udviklingen af lokalsamfundet og vise, at vi som lokal pengeinstitut i Sæby bakker op om de gode tiltag, der er i byen.

Og så giver det et godt sammenhold blandt vores medarbejdere og forhåbentligt også for vores kunder – samtidig med at vi bliver en smule sundere og hygger os gevaldigt. Det bare en dejlig måde at bruge tiden på, og vi er stolte og glade over at være en af drivkræfterne bag et Sæby-arrangement af denne kaliber, ” udtaler Lasse

Fem års fødselsdag – gange to!
I 2018 kan ’24 Timer Ved Havet’ således fejre sin fem års fødseldsdag, sammen med en masse lokale kræfter, venner og virksomheder. Og for Lasse er det lidt specielt, da hans datter Laura også fylder fem år. Så det er 2×5 års fest i 2018.

Faktisk er Laura også med i selve løbet, da hun naturligvis skal løbe et par runder med far Lasse, på et af Spar Nords 3 tilmeldte hold. Så der er mere end en grund til at fejre de 5 års fødselsdag i år. Og hvem ved! Måske bliver hun en fremtidig 24 timers løber til ’24 Timer Ved Havet’ i skønne Sæby.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fem års fødselsdag med Spar Nord - som far og mor' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER