Stor golfturnering i Sæby i den kommende weekend

Det danske Golf lands hold plus trænere og et par pro spillere

Stor golfturnering i Sæby i den kommende weekend

30. maj 2018 - kl. 0:11 - af

Danmarks bedste kvindelige golfspillere dyster i den kommende weekend i DGU Elite Tour, som afholdes den 2.-3. juni i Sæby Golfklub.

I alt er 77 deltagere tilmeldt turneringen, som klassificeres som officiel ranglisteturnering under Dansk Golf Union. På startlisten finder man 4 lokale Sæby-spillere: Danmarksmester i hulspil Mette Linkhusen, elitespillere Janni Jæger og Zita S. Christensen samt elitespiller i juniorrækken Emma Berg Axelsen.

De får bl.a. selskab af Danmarks dygtigste pigespiller Puk Lyng Thomsen fra Frederikshavn, som nummer 17 på amatørernes verdensrangliste er et kæmpetalent.

Turneringen spilles over 2 runder lørdag og 1 søndag, og publikum er velkomne til at følge med og hylde de dygtige spillere.

I Sæby Golfklub er der travlhed med at blive helt klar, og de glæder sig til at være vært for årets turnering. At det netop er de kvindelige elitespillere, der gæster banen  er ikke helt tilfældigt, det var et højt ønske fra bestyrelsen, at de lokale kvindelige stjerner fik mulighed for at spille på hjemmebane.

Turneringskonsulent hos Dansk Golf Union Thomas Hartwich bemærker, at der er masser af glæde sig til i den kommende turnering, der indeholder, ”et felt med mange dygtige spillere og pigespillere på vej frem”.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stor golfturnering i Sæby i den kommende weekend' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER