Det gode vejr satte sit præg på besøgstallet i Flauenskjold

Det gode vejr satte sit præg på besøgstallet i Flauenskjold

29. maj 2018 - kl. 0:06 - af

Markedet var godt besøgt, dog ikke af så mange som sidste år, men det skyldes nok det gode vejr. Der var 32 kræmmere, Frederiksens Tivoli og masser at fornøje sig med.

Fredag den 25. maj kl. 12 åbnede Karsten Frederiksen, fra Frederiksens Tivoli, dette års Flauenskjold Marked, og så gik det ellers løs med åbning af boder, tivoli og mad- og øltelte. Om aftenen var der gule ærter og underholdning i teltet med bl.a Bo Jung (søn af Jodle Birger) og så var der, traditionen tro, striptease.

Markedet varede hele weekenden og lørdag startede med gratis kaffe og rundstykker. Senere på dagen, da boder, tivoli og tombola var åbnet, var der indvejning til Vendsyssel mesterskab i havetraktortræk, her deltog ca. 30. Da aftenen nærmede sig var 170 personer mødt op til fællesspisning i teltet med helstegt pattegris med tilbehør.

Søndag bød igen på gratis kaffe og rundstykker fra morgenstunden, og der var atter mulighed for at besøg markedets forskellige boder m.v. Kl. 13 kom det længe ventede optog igennem byen, som alle især børnene havde glædet sig til. Der var start fra Flauenskjold skole, og musikken blev leveret af Drunken Brothers Brass Band, som efterfølgende forsatte med at spille i markedsteltet. I optoget deltog bl. a. 30 gl. Knallerter og  ryttere, som senere skulle deltage i ringridning, hvor der selvfølgelig var præmie til vinderen. Desværre deltog kun 5 heste og en pony i år til ringridningen, men det skyldes sikkert nervøsiteten for den virus, der er i omløb blandt heste for tiden..

Flauenskjold marked 2018, som bliver arrangeret af Flauenskjold Borgerforening, lukkede ned kl. 18 efter en lang weekend med mange sjove oplevelser og nogle trætte tilrettelæggere og medhjælpere.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Det gode vejr satte sit præg på besøgstallet i Flauenskjold' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER