Forårsfest i sommervarme i Nellemanns Have

Forårsfest i sommervarme i Nellemanns Have

27. maj 2018 - kl. 9:49 - af

Nellemanns Haves Venner havde lørdag i samarbejde med en lang række foreninger og forskellige aktører indbudt til forårsfest i Nellemanns Have.

Samtidig med, at haven viste sig fra sin smukke side, foregik der diverse aktiviteter med alt fra folkedans, smagsprøver på bjæsk, æblesaft, brød og syltetøj til malerier og bøger. For børnene var der tilrettelagt særlige orienteringsløb, sækkevæddeløb, kast og fiskedam. Dertil kom en række foreninger, som præsenterede deres budskaber om bl.a. natur og sundhed.

Som dagen skred frem lod flere og flere gæster sig lokke ud i det fantastiske sommervejr.

I starten af 2018 var det 10 år siden, Nellemanns Haves Venner havde første arbejdsdag i haven. Vennernes medlemsblad ”Æblebladet” fortæller, at mange timer og dage er siden blevet brugt af de mange frivillige, som gør alt, hvad man kan for at vedligeholde bede, oprense bække og vandløb samt beskæring af gamle æbletræer. Som noget nyt forsøger man sig med at pode kviste på nye grundstammer, så man kan lave træer helt fra bunden. I en anden del af haven er der gjort klar til skolebørns dyrkning i urtehaven.

Og senest har en ny lokalplan for området været til politisk behandling.

Tekst og fotos af Per Rye

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forårsfest i sommervarme i Nellemanns Have' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER