26-årig mand kørte bil uden kørekort

26-årig mand kørte bil uden kørekort

26. maj 2018 - kl. 1:01 - af

Torsdag eftermiddag 24. maj var en kvinde og hendes søn ude at køre. Sønnen fik lov at køre bilen selvom han ikke havde erhvervet kørekort, så da en forbipasserende patruljevogn ville standse bilen til rutinekontrol, kom der pludselig fart på bilen.

Det er nemlig ikke lovligt at køre uden kørekort, så bilisten prøvede straks at ryste betjentene af sig. Bilisten kørte ad små veje indtil de ikke kunne se patruljevognen. Herefter prøvede de at bytte plads i bilen, så kvinden, der havde kørekort, sad bag rattet.

Patruljevognen var dog lige i hælene på dem og fangede dem i færd med at bytte plads.

Den 26-årige søn blev sigtet for at køre bil uden at have gyldigt kørekort og moderen modtog en reprimande for at overlade bilen til en person, hun godt vidste ikke havde kørekort. 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '26-årig mand kørte bil uden kørekort' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER