Brand i Præstbro koster en person livet

Brand i Præstbro koster en person livet

24. maj 2018 - kl. 7:37 - af

Tidlig torsdag morgen er en person afgået ved døden i forbindelse med en brand i en villa.

Det var en nabo, der i nat opdagede, at noget var helt galt. I nabohuset var der flammer, så klokken 04.28 blev der sendt brandbiler og redningsfolk fra Nordjyllands Beredskab til stedet. Men forgæves.

– Fremme på stedet finder brandfolkene en person, der er indebrændt, og vi har tilkaldt teknikere og afholdt ligsyn, inden vi kan sige mere om årsagen til branden, oplyser vagtchef Jess Faldberg fra Nordjyllands Politi.

De pårørende til den afdøde er endnu ikke underrettet.

Foto: Ejvind Pedersen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Brand i Præstbro koster en person livet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER