Modelflyvningens dag 2018 også i Sæby

Modelflyvningens dag 2018 også i Sæby

16. maj 2018 - kl. 7:50 - af

Søndag den 27. maj kl. 10 – 16 afvikler et stort antal modelflyveklubber i Danmark ”Modelflyvningens dag”, og i Sæby er det Sæby Modelflyveklub, som åbner dørene på Ørhedevej 20 for gæster, venner og modelpiloter. Alle er velkomne. Tag hele familien en tur ud i det grønne.

Kom ud og prøv kræfter med modelflyvning. De har både skoledroner og skolefly, man selv kan få lov at styre.

Klubbens dygtige instruktører står klar til at hjælpe, og der er også flysimulatorer klar i klubhuset, man kan prøve. Der vil være flyveopvisning hele dagen med svæveflyslæb, hotlinere der flyver 200 km/t, el fly, store kunstfly med benzinmotorer op til 200cc og svævefly på 6,5 meter i vingespænd.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Modelflyvningens dag 2018 også i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER