Lokal mand til DM finale i hotdogspisning

Lokal mand til DM finale i hotdogspisning

15. maj 2018 - kl. 0:33 - af

Jimmy Nielsen fra Dybvad er lokal vinder hos Cafe Big Burger i Sæby efter at have indtaget 13 hotdogs på bare 15 min.

Dette var Jimmys 2. forsøg på få dage. Første forsøg lykkedes det med 12 stk., men en enkelt mere i 2. runde gjorde ham, udover titlen som lokalvinder, også klar til finalen i Aalborg, da 13. netop var adgangskravet. Om 13 er Jimmys lykketal vides ikke, men der skal nogen flere til for at vinde finalen. Sidste år blevet der fortæret ikke mindre end 36 stk af Danmarks mesteren, så mon ikke der er en der skal i træningslejr, velbekomme!

Ved finalen i Aalborg mødes de 10 bedste fra den landsdækkende kvalifikation, der har fundet sted ved alle Steff’s Places forhandlere, og Jimmy Nielsen får kamp til stregen. Med til titlen som Danmarksmester i hotdogspisning følger et rejsegavekort på 20.000 kr.

2. og 3. pladsen går heller ikke tomhændet hjem. De tildeles et rejsegavekort på henholdsvis 10.000 og 5.000 kr.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lokal mand til DM finale i hotdogspisning' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER