Ugens bolig fra Nybolig Sæby<br>…

Ugens bolig fra Nybolig Sæby

12. maj 2018 - kl. 9:06 - af

Velkommen til Emilievej, en rolig villavej som ligger ca. 400 meter fra Sæby Torv med indkøbsmuligheder og butikker i alle afskygninger både dagligvarebutikker og specialbutikker. Kvarteret ligger nær centrum, havnen – her er alt indenfor rækkevide.

Indkørslen fører Jer ind til en skøn rødstensvilla i flere plan. Herligheden ligger på en 692 m2. stor grund med ældre garage og carport.

Haven er flot anlagt med græsplæne og godt afskærmet med grønne buske og hæk. Der er drivhus til de grønne fingre og der findes flere gode terrasser, så I kan nyde solen. Indenfor byder entréen/vindfang velkommen og videre ind i mellemgangen, der fører Jer til køkkenet, som er pænt hvidt med mørk bordplade og åbent til alrummet, hvorfra der er et dejligt lysindfald fra begge sider. Alrummet/spisestuen kan rumme hele familien og brændeovnen i hjørnet, kan sprede hygge i de kolde vintermåneder og døren fører ud til terrassen. Fra spisestuen er der åbent til opholdsstuen, som har udsigt til haven. Endvidere er der badeværelse med lyse klinker og muret bruseniche i stueplanet. Trappen i gangen fører til 1. sal.

En god solid og børnevenlig trappe. På 1. salen er der et stort soveværelse med skabsvæg, loft til kip og hems, godt værelse med hems og et disp. rum, som snildt kan laves til walk-in-closet eller hvor der kan laves toilet på 1. salen.

Underetagen har egen indgang med klinker på gulvet, pænt badeværelse med brus, 2 rigtig gode disp.rum med tæpper samt vaskerum/bryggers. Underetagen har en solarventil, der skifter luften og derudover er der er god lofthøjde i rummene.

En meget velholdt villa, der byder på lyse rum og masser af hygge. Måske er det villaen, der kan danne rammen for jeres kommende hjem?

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9300/emilievej/105085/932118

Sag nr.: 932118
Kontant pris: kr. 1.298.000,-
Udbetaling: kr. 65.000,-
Ejerudgift pr. md.: kr. 1.706,-
Brutto/netto ekskl. ejerudgift: kr. 5.879,-/4.893,-
Bolig areal: 106 m2
Grund: 692 m2
Stue/vær.: 2/2
Opført: 1959
Energimærke: D

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens bolig fra Nybolig Sæby
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER