Familiefiskedagen/lystfiskeriets dag i Dybvad Søpark

Familiefiskedagen/lystfiskeriets dag i Dybvad Søpark

12. maj 2018 - kl. 10:25 - af

Alle interesserede er velkomne i Søparken i Dybvad, Pinsedag, søndag den 20. maj, kl. 9 – 14 til en hyggelig dag med fiskeri og hygge. Medeklubben Skallen kigger igen forbi og er behjælpelige med lån af stænger og madding, samt gode tips til at få en fisk på krogen.

Der er præmie til største gedde, skalle og aborre, samt i familiekonkurrencen. Tilmelding er ikke nødvendig. Man møder bare op på dagen og arrangementet er gratis.

Arrangør: Voer Å Sportsfiskerforening

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Familiefiskedagen/lystfiskeriets dag i Dybvad Søpark' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER