SIK 80 melder klar til Skole OL i Sæby

SIK 80 melder klar til Skole OL i Sæby

9. maj 2018 - kl. 0:29 - af

829 elever fra 4. til 7. klasse vil tirsdag d. 15. maj og onsdag d. 16. maj konkurrere om at komme til landsfinalen i Aarhus. Det er de ikke ene om, da ca. 50.000 elever i hele Danmark vil gøre det samme.

Dagen starter med fælles indmarch på Spar Nord Atletikstadion i Sæby kl. 9.00 fra skolerne: Sæby Syd, Sæby Privatskole, Hørby- Dybvad Skole, Torslev Skole, Ravnshøje Skole, Bangsbostrand Skole, Biersted Skole, Strandby Skole, Agersted Friskole og Sæbygaardskolen. Derefter bliver der budt velkommen af Borgmester Birgit Hansen og Anders Brandt Sørensen. Efter talen skruer Anna og Katrine fra 9. d op for musikken, og varmer alle eleverne op.

Efter opvarmningen vil alle eleverne løbe efter en løber fra SIK 80, som løber med en ægte OL-fakkel fra Beijing.

I cafeteriet står Hanne Staun m.f. og sørger for at eleverne ikke går sukkerkolde. Der er nemlig mange muligheder for at få ladet batterierne op. Frede Jensen, tidligere KMD er chef for EDB og Mads Krogh står for EL-tiden. Heldigvis er der også nogle friske elever fra 8.a samt deres klasselærere Karina Jensen og Anders Bruun fra Sæbygaardskolen, som vil være dommere ved øvelserne. Når stævnerne er færdige, så vil 4 klasser fra stævnet være klar til finalen i Aarhus.

Nu mangler bare at bede om godt vejr. Alle er velkomne på Spar Nord Atletikstadion på Klostervænget i Sæby for at se eleverne dyste i: Sprint, længdespring, kast, 400m, motionsløb og stafetløb.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'SIK 80 melder klar til Skole OL i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER