Dialog om talentudvikling for børn og unge

Dialog om talentudvikling for børn og unge

8. maj 2018 - kl. 0:11 - af

Formand for Kultur- og Fritidsudvalget, Anders Broholm (V), ønsker en dialog om talentudviklingen for børn og unge i Frederikshavn Kommune.

Et punkt herom er sat på dagsordenen for det kommende møde i Kultur- og Fritidsudvalget den 9. maj.

Ønsket er at skabe en systematisk og sammenhængende indsats om talentudviklingsarbejdet i kommunen og dermed sikre, at børn og unge i Frederikshavn Kommune har de bedste vilkår for at udvikle deres talenter og udfolde deres potentialer inden for kunst, kultur og sport.

En vellykket satsning på talentudvikling i Frederikshavn Kommune nødvendiggør, at mange forskellige aktører arbejder i samme retning. Der skal være sammenhæng mellem tilbud til børn og unge.

Der skal være sammenhæng mellem kultur- og fritidsområdets tilbud og skolernes arbejde med talentudvikling i talentsportsklasserne, og der skal trækkes en linje fra det talentudviklingsarbejde, der gøres, mens børn og unge går i folkeskole og til, de forsætter videre på en ungdomsuddannelse og kan indgå i en national Team Danmark-ordning.

For at få en viden om, hvad der er vigtigt i denne sammenhæng, finder udvalgsformanden det naturligt at indlede en dialog med interessenterne på området for dels af få klarhed over behov og få inspiration til, hvilke veje, der er at gå, for at sikre en sammenhængende fødekæde og gode miljøer for talentudvikling.

Social-, sundhed-, og kulturdirektøren indstiller forud for mødet, at Kultur- og Fritidsudvalget beslutter at indbyde interessenterne på området til et dialogmøde i august 2018 om talentudviklingen i Frederikshavn Kommune.

Tekst af Per Rye

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dialog om talentudvikling for børn og unge' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER