Endnu en stranding ud for Aså Havn

Endnu en stranding ud for Aså Havn

7. maj 2018 - kl. 5:08 - af

Søndag sidst på eftermiddagen blev de på Sæby Redningsstation alarmeret af JRCC, der var en stranding ud for Aså Havn. De afgik med FRB 11 og var hurtigt fremme ved grundstøderen.

Det var en enkeltmands langturssejler fra Norge, som var på vej fra det nordlige Rusland til Spanien. Han blev trukket fri, og man gennemgik båden for skader på ror, maskineri og skrue og konstanterede, der ingen læk var. Han kunne herefter selv fortsætte sejladsen til næste havn.

Redningsstationens båd returnerede til stationen og klargjorde FRB11 til næste tur.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Endnu en stranding ud for Aså Havn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER