Spar Nord løber foråret i møde til ’24 Timer Ved Havet’

Spar Nord løber foråret i møde til ’24 Timer Ved Havet’

20. april 2018 - kl. 0:05 - af

Igen i 2018 er Spar Nord hovedsponsor for det årlige ’24 Timer Ved Havet’ løb, og en ting er sikkert; Spar Nords løbehold er gået i skarp træning for at forberede sig.

Det er et Spar Nord hold bestående af store som små og unge som gamle, der er trådt i karakter – og i løbeskoene – for at kaste vinterens tunge dyne væk, til fordel for foråret og galoperende skosåler.

Afdelingsdirektør i Spar Nord Sæby, Lasse Kjærsgaard Stidsborg, fortæller;

Jo jo! Vi er skam flere, der er gået i træning for at være parate til det årlige ’24 Timer Ved Havet’ her i Sæby. Der er selvfølgelig nogen, der kan løbe eller gå længere end andre, men heldigvis er ruten jo kun på 2 kilometer, så alle kan jo være med på en omgang eller to.

For vi synes, det er et godt projekt at bakke op om og deltage i! Både fordi det sætter fokus på selve Sæby og genererer noget aktivitet og opmærksomhed omkring vores by, men også fordi vi som virksomhed kan gøre det til en hyggelig dag for medarbejdere – både for dem, der gerne vil give den max gas og løbe langt, og for dem, der ”blot” vil nøjes med en gåtur som en del af et stafethold.

Og så er det jo et koncept, der både giver motion, sundhed og godt socialt samvær på en og samme gang – langs den skønne strandpromenade her i Sæby – så det er jo ren win-win”, siger Lasse.

5 års fødselsdag for familieløbet

Fra arrangørernes side er man også rigtig spændte på, hvordan ’24 Timer Ved Havet’ kan fejre sin 5 års fødselsdag. Løbsarrangør Tanja Nielsen fortæller:

Vi glæder os over, at Sæby kan samles om et sundt projekt, som man kan deltage i som eliteudøver, motionist eller som familie. Og vi er rigtig stolte over, at Spar Nord støtter dette lokale løbe event – og i øvrigt selv deltager som én stor familie. Så vi er glade for at solen kigger frem mod 2.-3. juni, hvor vi igen er med til at sætte Sæby, folkesundhed, familiehygge og fællesskab i fokus”, siger Tanja.

Tilmelding – med rabat til 1. maj og gratis for børn på 12 år eller yngre!

Planlægningen af ’24 Timer Ved Havet’ er i fuld gang, og du kan tilmelde dig via hjemmesiden www.24timervedhavet.dk. Arrangørerne er spændte på, om man når målsætningen på de ca. 400 løbere til årets udgave af ’24 Timer Ved Havet’, der igen i år inkluderer Danmarksmesterskaberne i 24 timers løb og meget, meget mere.

I anledningen af løbets 5 års fødseldsdag er det endda gratis for børn på 12 år eller derunder, ligesom der er 50 kr. i rabat, hvis man tilmelder sig inden 1. maj. Vi ses til årets løbefest langs Sæby strandpromenade d. 2.-3. juni.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spar Nord løber foråret i møde til ’24 Timer Ved Havet’' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER