Gokarttræning for ungdomskørere i FSAS

Gokarttræning for ungdomskørere i FSAS

6. marts 2018 - kl. 0:08 - af

FSAS har i vinterpausen holdt gokarttræning for sine ungdomskørere i samarbejde med Gokart World i Svenstrup.

Det hele startede med et arrangement til FSAS’ kendte motorsportsfestival, hvilket sker hvert år i uge 30. Til arrangementet kom Drifting McDean og venner på besøg.

FSAS’ ungdomsafdeling stod for salg af diverse godter til børn og forældre, som kom forbi og så de flotte biler.

Ideen med dette arrangement var, at ungdomsafdelingen kunne tjene penge til at komme ud og køre en omgang gokart. Det blev så til 6 gange i det hele, hvor de unge kørere har fået kørt en masse og fået en masse god træning ud af det.

Allan Berndt fra Gokart World og Mikkel Johnsen har hjulpet og trænet alle kørerne til at opnå rigtige gode tider på gokartbanen i Svenstrup.

Til alle gokarttræningerne har der været fokus på forskellige former for træning. Til første træning var der fokus på at lære alle bedre at kende, og få dem til at kende banen i Svenstrup. Til anden træning var der fokus på at kørerne kørte efter de rigtige linjer, så de kunne opnå hurtigere tider, og tredje træning handlede om, at der var fokus på det fysiske, som Mikkel Johnsen stod for, han lavede et træningsprogram for kørerne, som de kunne træne der hjemme og derved blive bedre på det fysiske. Fjerde træning handlede om at finjustere de små fejl, når kørerne kørte rundt på banen. Til femte træning var hyggen i fokus, denne omgang træning var for sjov og fælleskabets skyld, og i sidste træningsforløb stod den på en omgang gokart Le Mans.

Allan Berndt, der er indehaver af GoKart World siger: ”Det har været fantastisk at være med og se kørernes niveau udvikling fra start til slut. Første samling var niveauet meget groft og til de sidste træninger var alle kørerne forbedret, ”Racecraft”, overblik og hurtighed. Det vil komme kørerne til gode i deres respektive klasser. Alt i alt en meget positiv oplevelse at samarbejde med FSAS”.

Allen er selv tidliger racerkører og vinder af flere internationale mesterskaber.

Mikkel Johnsen, som er DST (Danish Super Turisme) kører, har følgende at sige om træningerne: ”Jeg synes, det har været spændende at følge ungdomskørerne. Det har været dejligt at kunne dele ud af min erfaring, som jeg har fået igennem årene på internationalt niveau. Den fysiske træning håber jeg kan give dem syn for, hvad det kræver komme op på dansk topniveau”.

Alle, der har været med til træning, få – eller alle gange, er enige om, at det har været lærerigt, og er også enige om at de har forbedret deres køreegenskaber samtidig med, at de har nydt selskabet med de andre kørere, som de normalt ikke ser så meget til i vinterhalvåret.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gokarttræning for ungdomskørere i FSAS' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER