Paskontorer kan blive ramt af en eventuel strejke

Paskontorer kan blive ramt af en eventuel strejke

28. februar 2018 - kl. 11:40 - af

Har du styr på dit pas inden sommerferien står for døren?
Der er altid pres på paskontoret i maj og juni måned, og det bliver det sikkert også i år.

For tiden er der overenskomstforhandlinger for bl.a. ansatte i stat og kommune. Skulle de blive ramt af strejke eller lock-out, vil det være en god idé at have passet på plads inden, så udlandsrejsen ikke kommer i fare.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Paskontorer kan blive ramt af en eventuel strejke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER