Musik, fis og børnevenlig mad fra Café Farmor

Musik, fis og børnevenlig mad fra Café Farmor

26. februar 2018 - kl. 9:44 - af

Musik & fis er hygge, lækker mad og musik for familier med børn fra ca. 1-7 år. Familiehyggen foregår sidst på eftermiddagen, og denne gang afholdes arrangementerne på både Frederikshavn og Sæby Biblioteker.

Er I klar til hygge sidst på eftermiddagen? Vi kridter danseskoene, smører sanghalsene og skruer op for musikken, når vi inviterer til musik & fis. Først synger og danser vi alle sammen, og bagefter spiser vi en dejlig børnevenlig menu fra Café Farmor.

– Musik & fis er for hele familien og for alle, der gerne vil gøre det lidt nemt – motion, musik og mad på én gang, fortæller børnebibliotekar Merete Trap og fortsætter: Tidligere har musik & fis kun været afholdt på Frederikshavn Bibliotek, men pga. stor efterspørgsel på samme arrangement i Sæby, har vi denne gang valgt at afvikle et af arrangementerne på Sæby Bibliotek. Vi håber selvfølgelig på stor opbakning, slutter hun.

Du kan være med til musik & fis på Sæby Bibliotek:
Tirsdag den 20. marts kl. 17.00 med eventparret Anette og Dan Klausen

Vi mødes i børnebiblioteket, hvor henholdsvis Anette og Dan Klausen og Musik Signe synger, leger og danser med både børn og voksne. Bagefter spiser vi en børnevenlig menu fra Farmors Café, inden alle skal hjem til dynerne.

Billetter
Arrangementet henvender sig til familier med børn i alderen fra 1-7 år. Du kan købe billetter allerede nu – enten på bibl.frederikshavn.dk eller dit lokale bibliotek. Prisen pr. person: kr. 35,- inkl. mad.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Musik, fis og børnevenlig mad fra Café Farmor' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER