De travleste uger nogensinde i Arena Nord og Det Musiske Hus

De travleste uger nogensinde i Arena Nord og Det Musiske Hus

23. februar 2018 - kl. 0:26 - af

Perioden fra den 28. februar og frem til den 8. april bliver nok de travleste uger nogensinde i Arena Nord og Det Musiske Hus i Frederikshavn.

”Marts og april er traditionelt altid travle måneder, men denne gang er det hele trukket meget sammen omkring de 8 uger, da påsken er meget tidlig i år,” udtaler adm. direktør Per Malmberg.

Af arrangementer kan bl.a. nævnes Martin Brygmann og Danmarks Underholdningsorkester, forårsmesse, Rødspættecup, Landsstævne i Floorball, Poul Krebs, jobmesse, badminton og håndbold, Waterline Rockfestival, Jan Gintberg, DM i TeamGym, 20.000 skoleelever fra Nordstjerneskolen og 45.000 daglige foreningsfolk, 3 teaterforestillinger, foredrag, 5 koncerter samt en række større og mindre møder.

”Og så ser vi meget frem til 10.–12. maj, hvor vi skal afvikle Round Table og Ladies Circle’s landsmøde med mere end 1.000 gæster med fest både fredag og lørdag i Arena Nord, ligesom en række banker har diverse store arrangementer,” siger Per Malmberg.

Tekst af Per Rye

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'De travleste uger nogensinde i Arena Nord og Det Musiske Hus' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER