Nyt program fra Syd-Østvendsyssel Seniorklub

Nyt program fra Syd-Østvendsyssel Seniorklub

13. februar 2018 - kl. 0:12 - af

Medlemmerne kan glæde sig til to spændende besøg med rundvisninger og årets bustur går til hovedstaden med bl.a. Cirkusrevy og besøg i Korsbæk.
Første programpunkt bliver den ordinære generalforsamling, tirsdag 27. februar i Kulturhuset i Hjallerup. Formand Martin Andersen aflægger beretning, og foreningen er vært ved et mindre traktement. Dagens gæstetaler bliver formand for Ældresagen Søren Rand, Aalborg.

Springeren og Nellemanns Have
To spændende besøg venter i marts og maj måned. Tirsdag 20. marts går turen til Maritimt Oplevelsescenter og Ubåden Springeren i Aalborg. Der er guidet rundvisning på området og i udstillingen med afsluttende kaffe og kage.
Tirsdag 8. maj er der mulighed for at se og høre om Nellemanns Have i Sæby anlagt i 1925 af landsinspektør Nic. Nellemann. En gruppe frivillige har efter flere års ihærdig indsats og genopretning skabt en flot og attraktiv have med bl.a. 250 paradisæbletræer. Turen slutter med kaffe og kage i haven.

Bustur til København
Årets bustur er en tre dages tur til hovedstaden med guidede besøg på seværdigheder som Rosenborg, De Kongelige Repræsentationslokaler, Christiansborg, Koldkrigsmuseet på Stevns, Dyrehavsbakken med Korsbæk og årets Cirkusrevy.
Turen foregår i luksusbus fra Hørby Turistbusser og overnatning på Hotel Absalon i København.

Tag naboen med
Formanden oplyser, at foreningen vil være repræsenteret på Dyrskuet i Hjørring, 22. – 23. juni, og her er medlemmerne velkommen til at give en hånd med.
Sydøstvendsyssel Seniorklub virker for en aktiv og udbytterig alder for nuværende og tidligere landmandsfamilier samt øvrige beboere i landdistrikterne med tilknytning til landbruget. Medlemmerne opfordres til at møde op og inviter gerne naboen med til hyggeligt samvær.
Tilmelding er nødvendigt til alle arrangementerne, som du kan læse mere om på linket http://landbosenior.dk/union/syd-oestvendsyssel/

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nyt program fra Syd-Østvendsyssel Seniorklub' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER