Lørdags-tegnecaféer på Sæby Bibliotek

Lørdags-tegnecaféer på Sæby Bibliotek

9. februar 2018 - kl. 8:43 - af

Har du lyst til at tegne? Mangler du inspiration til at komme i gang? Så kom med til bibliotekets tegnecafé, hvor vi har inviteret kunstner Lotte Dyhrberg til tegne med.

Tegnecaféen er for alle, der kan lide at tegne – både øvede og begyndere. Det vigtigste er, at du har lyst til at hygge dig sammen med andre, mens I tegner. Vi har blyanter, farver og papir til rådighed. Du kan tage dit eget projekt med eller lade dig inspirere af de projekter, vi lægger frem. Har du lyst til at fortælle om et af dine egne projekter, er du også velkommen til det. Du behøver ikke at tilmelde dig til tegnecaféerne – du skal bare møde op, og det er gratis at være med.

– Vi har haft flere kreative tegnearrangementer med mange glade og tilfredse børn, og vi håber, at flere har lyst til at prøve kræfter med det kreative element endnu engang, udtaler børnekulturkonsulent Kirsten Jensen.

Tid og sted
Alle tegnecaféer bliver afholdt på lørdage fra kl. 10.00 – 13.00 og bliver afholdt på nedenstående tidspunkter og steder:

  • 10. februar Sæby Bibliotek
  • 17. marts Frederikshavn Bibliotek
  • 14. april   Frederikshavn Bibliotek

Få mere at vide hos
Børnekulturkonsulent Kirsten Jensen

Frederikshavn Kommune – Center for Bibliotek & Borgerservice

tlf. 98 45 91 20 eller kjen@frederikshavn.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lørdags-tegnecaféer på Sæby Bibliotek' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER