Indbrudstyve igen på spil flere steder i Sæby

Indbrudstyve igen på spil flere steder i Sæby

1. februar 2018 - kl. 9:44 - af

Tyve begik onsdag i tidsrummet kl. 1630 – kl. 2315 indbrud i en villa på Meldahlsvej i Sæby.
Tyvene kom ind ved at knuse en rude – og stjal et mindre kontant beløb, en guldring m/barnetand. diverse ørestikkere i guld samt en armlænke i sølv.

I tidsrummet kl. 1300 – kl. 2240 var der ligeledes indbrud i en villa på Otto Banners Vej i Sæby.
Tyvene kom ind ved at bryde et vindue op – og stjal, efter at have gennemrodet skuffer og skabe, sølvtøj, udenlandsk valuta samt nogle guld og sølv smykker.

Slutteligt var der i tidsrummet kl. 1730 – kl. 2215 onsdag, indbrud i en villa på Rebslagervej i Sæby.
Tyvene kom ind ved at bryde et vindue op til et børneværelse – og stjal en sort playstation 4, en bærbar PC mrk. Surface i metal, en mørkeblå rygsæk, en sort Adidas skuldertaske, en sort lædertegnebog indeholdende kørekort, mindre kontant beløb samt et buskort, en grå Macbook Pro, et etui til Macbook i sort stof, en bærbar PC mrk. HP, en bærbar PC Lenovo, en sort IPad air , diverse guld og sølvsmykker.

Nabohjælp … 
Aftal med din nabo, at I holder øje med hinandens boliger. Risikoen for at blive opdaget kan afskrække tyven fra at bryde ind. Nabohjælp kan nedbringe indbrud, hærværk og anden kriminalitet med op til 25 %. Desuden har det den sidegevinst, at beboerne oplever større tryghed, mere socialt liv og større respekt og tålmodighed med hinanden.
Du kan tilmelde dig nabohjælp gratis. Det er et digitalt system, der kan hjælpe jer med at organisere nabohjælpen. Via mail og sms får I overblik over, hvem der er på ferie og hvornår. I kan også bruge systemet til at advare hinanden, hvis I oplever indbrud eller noget mistænkeligt i området.
Du beslutter selv, hvem du vil være i netværk med og hvem, der får adgang til dine ferieinformationer og personlige oplysninger. I får Nabohjælpsklistermærker til døre og postkasser, så alle kan se, at I passer på hinandens hjem.
Læs mere her: http://dkr.dk/indbrud/nabohjaelp/

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Indbrudstyve igen på spil flere steder i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER