Skolefest og skuespil i støbeskeen på Stensnæsskolen

Skolefest og skuespil i støbeskeen på Stensnæsskolen

31. januar 2018 - kl. 15:50 - af

I uge 7 vil der uden tvivl herske travlhed rundt omkring i hjørnerne på Stensnæsskolen i Voerså.

Der er temauge og klasserne skal arbejde med forskellige emner. Der vil blandt andet i indskolingen blive arbejdet med Astrids Lindgrens forfatterskab, 3. og 4. klasse arbejder med gys og gru, 5. klasses overordnede emne vil blive team-samarbejde og selvindsigt.

Det helt store event og ugens højdepunkt bliver torsdag d. 15. februar, hvor skolefesten skal afvikles. Erfaringen siger, at den gamle skolebygning vil summe af aktiviteter. Efter 6. klasses skuespil i hallen føres mængden af publikum til skolebygningen, hvor klasserne har lagt sig i selen for at give alle fremmødte en rigtig hyggelig aften. Klasseværelserne er omdannet til diverse forlystelser og boder. Sulten vil man ikke gå hjem denne aften, da der kan købes noget til ganen og maven i forhal og gymnastiksal. Diverse forlystelser og konkurrencer vil præge den lange gang og klasseværelserne.

6. klasse begyndte allerede forberedelserne til skuespillet i 5. klasse, hvor der blev arbejdet med elevernes egen personkarakteristik. Arbejdet fortsatte hen over efteråret i 6. klasse, og er nu blevet til et skuespil om eleverne selv og deres hverdag i skolen. På Stensnæsskolen har der været sat ekstra fokus på sproget, og hvordan det er hensigtsmæssigt at tale til hinanden. Det har 6. klasse også mødt i deres forberedelser på at blive elevmæglere og legepatrulje. Sproget er også i fokus i skuespillet. Titlen er D’Nice at være Nice og er inspireret af DR Ultras udsendelser. Det er krydret med små finurligheder og sjove replikker, som forhåbentlig vil give et godt grin hos publikum. “Det har været en større opgave at skrive stykket selv, men vi håber det vil blive godt taget imod”, siger klasselærer Inge Nørbjerg Rasmussen.

Generalprøven foregår torsdag d. 15. februar kl. 10 i Voersåhallen. Pensionister, bedsteforældre og andre interesserede er velkomne. Børnene fra Voerså Børnehus vil komme og overvære forestillingen torsdag formiddag. Om aftenen er premieren på skuespillet kl. 18. Skolefesten fortsætter derefter på skolen med boder og forlystelser. Tidligere elever har også tradition for at mødes over en snak ved skolefesten, og det vil ske kl. 20 samme aften.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skolefest og skuespil i støbeskeen på Stensnæsskolen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER