Bevillingsnævnets medlemmer er nu udpeget

Bevillingsnævnets medlemmer er nu udpeget

31. januar 2018 - kl. 9:37 - af

Byrådet udpegede på rådets seneste møde de 6 medlemmer, som i den kommende periode skal bestride posterne i Bevillingsnævnet.

Følgende blev valgt: borgmester Birgit S. Hansen (A), Kenneth Bergen (A), Klaus Hjulmand (LA) og Flemming Rasmussen (DF). Desuden Lars Dannervig fra Horesta, hvor han er formand i den lokale hotel- og restauratørforening, og lokalformand i 3F, Finn Jenne.

Fra politiet har man udpeget vicepolitiinspektør John Lamp Henriksen, og Byrådet har godkendt økonomikonsulent Minna Pedersen som sagkyndigt medlem tilbage i juni 2017.

Bevillingsnævnet udsteder alkoholbevillinger, godkender bestyrere og giver tilladelse til udvidet åbningstid til restaurationer. Bevillingsnævnet består af en repræsentant for politiet valgt af politidirektøren, et sagkyndigt medlem og indtil 6 andre medlemmer. Personer, der ikke er medlem af kommunalbestyrelsen, kan være medlem af et Bevillingsnævn.

Tekst af Per Rye

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bevillingsnævnets medlemmer er nu udpeget' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER