Nytårskoncert i Sæby Kirke på lørdag

Nytårskoncert i Sæby Kirke på lørdag

26. januar 2018 - kl. 11:52 - af

Nytårskoncert i Sæby Kirke – Lørdag den 27. januar kl. 15.30.

Musikkorps Sæby og Sæby kirkes organist Henrik Strøm har i et godt samarbejde sammensat rammerne om en uforlignelig start på det nye kalenderår, med et brag af en nytårskoncert under kirkens høje og imponerende hvælvinger.

Første gang i kirkens historie fyldes kirkerummet på én gang med kor, musikkorps, ensembler og sangsolister, der sammen med kirkens klassiske orgel og “nye” organist vil fylde rummet med de skønneste nytårstoner, der angiveligt vil sætte de gamle hvælvinger og kalkmalerier på en alvorlig udfordring.

Organist Henrik Strøm har selv samlet og opøvet et kor til lejligheden. Koret består af talrige lokale korister og solister. Desuden medvirker Musikkorps Sæby og Brass Ensemble Sæby til at give deres bud på, hvad en ægte nytårskoncert skal indeholde.

Foruden korsang og musikkorps-toner, bliver der også leveret solistoptrædener, idet trompetist Frank Hejslet giver orglet musikalsk selskab. En af lokalområdets fabelagtige og fremstormende sangsolister vil endvidere medvirke.

Nytårsfejring er også lig med fest og fornøjelige indslag. Så det skal vi selvfølgelig heller ikke snydes for. Uden at røbe for meget, vil der pludselig i løbet af programmet ske pudsige, anderledes og uforventelige indslag. Hvad mon de tykke kirkemure egentlig rummer af overraskelser???

Sidst men ikke mindst, vil lokale talent elever spille for til fællessang omkring højtidens mest benyttede nytårssalme: “Vær velkommen Herrens år”, hvor du og alle øvrige fremmødte musik- og sangglade borgere i fællesskabet til nye højder.

Eftermiddagen afsluttes med, at der serveres et glas “bobler” så vi kan ønske hinanden det bedste for det nye år.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nytårskoncert i Sæby Kirke på lørdag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER