Byrådet skal vælge folk til et hav af forskellige poster

Byrådet skal vælge folk til et hav af forskellige poster

24. januar 2018 - kl. 0:46 - af

Byrådet står over for en dagsorden med ikke færre end 81 åbne punkter på dagsordenen, når rådet holder dets første møde i den nye byrådsperiode onsdag aften.

Bl.a. skal Byrådet tage stilling til vederlag og diæter for rådets medlemmer plus en lang række andre personer, som er valgt til at bestride diverse poster i offentligt og politisk regi.

Der skal vælges medlemmer til havnene i Skagen og Frederikshavn. Det indstilles, at byrådet udpeger Søren Svendsen, Karsten Hjelm Christensen og Niels Arnold Lund som bestyrelsesmedlemmer (sidstnævnte som formand) samt godkender Leo Mikkelsen som bestyrelsesmedlem indstillet af Skagen Havneforum til bestyrelsen for Skagen Havn. Det indstilles endvidere, at byrådet udpeger Bo Uggerhøj, Lars Karlsson, Leif Pedersen, Lotte Grønborg Lundberg og Kenneth Hansen som bestyrelsesmedlemmer i Frederikshavn Havn.

Der skal desuden vælges medlemmer af det lokale beboerklagenævn, Bevillingsnævnet, Folkeoplysningsudvalget, Bygningsforbedringsudvalget, huslejenævnet, Den erhvervsdrivende fon Skagen Uddannelsescenter, handelsskole, Frh. Gymnasium, Skatte- og vurderingsankenævnet, Sæbygaard, Sundhedshus Sæby I/S, Sæby Erhvervsforenings bestyrelse, Turistforeningen, Fiskens Hus, Sæby Jernvandkur, Skagen Ældreboligselskab, Skagen Byfond, Klitgården Fonden, Skagen Helse, Skagens Museum og Nordjyllands Kystmuseum, Skagen Festival, Skagen Ridehus, Skagen Stadion, Østervrå Idræts- og Kulturcenter, Sæby Svømmebad, Sæby Fritidscenter, Aalbæk Idrætscenter, Cruise Skagen Denmark og Jens Otto Krags hus i Skiveren samt mange, mange flere.

Link til oversigt over den samlede liste, som byrådet skal udpege folk til:
http://frederikshavn.dk/meetings/Frederikshavn%20Byr%C3%A5d%202018-2021%20(%C3%85ben)/2018/24-01-18/0Dagsorden%20samlet%20-%20%C3%85ben.pdf

Tekst af Per Rye

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Byrådet skal vælge folk til et hav af forskellige poster' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER