Nordjyllands ski outlet kommer til Sæby

Nordjyllands ski outlet kommer til Sæby

23. januar 2018 - kl. 0:59 - af

Er du til sne, ski og skønne ture i naturen, så skal du besøge Nordjyllands ski outlet, når de lørdag den 3. februar og søndag den 4. februar, kl. 10 – 16, besøger Sæby Fritidscenter, Sæbygårdsvej 32 i Sæby.

Her kan du gøre et godt køb, få tilbud og gratis slibning og voks af dine ski. Man kan selvfølgelig også vælge at købe et par nye ski, og her er Nordjyllands ski outlet klar med et bud på dine brugte ski, hvis du køber nye.

De har ski til alle, begyndere, øvede og så til eksperterne. Ski fra 1.999 kr. og støvler fra 999 kr., men de har også skiudlejning, og hvis du er i tvivl om, du har husket det hele, når du skal på tur, står de også klar med en huskeliste.

Der er mange tilbud også på reparation af ski, slibning, kø tilbud m.v, så besøg Nordjyllands ski outlet i weekenden den 3. og 4. februar.

Det er Sportigan i Sæby og Hjallerup, der står for arrangementet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nordjyllands ski outlet kommer til Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER