Ny udvalgsformand på rundtur i Sæby

BYRÅDET_Anders_Broholm_1

Ny udvalgsformand på rundtur i Sæby

22. januar 2018 - kl. 0:34 - af

Onsdag den 24. januar er den nye formand for Kultur- og fritidsudvalget, Anders Broholm (V), på besøg i Sæby. Han besøger Sæby Fritidscenter, Biblioteket, Manegen, Musikskolen, Sæby Svømmebad og Museet. I sidste uge var formanden i Skagen og Sæby er således andet stop på en større rundtur Anders Broholm er på til forskellige kultur- og fritidsinstitutioner rundt om i kommunen. Og der er flere institutioner og foreninger i Sæby, som formanden gerne vil besøge i den kommende tid.

”Det er meget vigtigt for mig at have tæt kontakt til de institutioner, foreninger og områder, som mit udvalg arbejder med. Det er vigtigt, at jeg kender dem og at de kender mig. Samarbejdet mellem eksterne partnere, frivillige, medarbejdere og politikere er helt centralt for at vi kan rykke på området” siger Anders Broholm.

Hele udvalget tager også løbet af det første år på besøg hos en række af udvalgets områder.

”Vi skal fremad på området og skabe udvikling og nytænkning! For mig bliver nøgleordene for de kommende 4 års arbejde på kultur- og fritidsområdet: Dialog, samarbejde, fælles retning og synlighed. Det vil jeg gerne drøfte med aktørerne på området – de ved hvor skoen trykker og hvor mulighederne er!” Siger Anders Broholm

Kultur- og fritidsudvalget område dækker bl.a. over kulturhuse, museer, folkeoplysning, fritidsfaciliteter, bibliotek og borgservice.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny udvalgsformand på rundtur i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER