Skolegruppe på tur backstage hos MENY

Skolegruppe på tur backstage hos MENY

18. januar 2018 - kl. 9:36 - af

Onsdag var 11 forventningsfulde børn fra Børnehuset på tur til Meny i Sæby sammen med Per og Ella. Børnene var Nicolai, Katrine, Linus, Oliver, Malthe, Mikkel, Laurits, Mikkel Emil, Andreas, David og Rasmus.

”Vi så, hvordan flaskeautomaten fungerede, og hvordan dåserne og plastflaskerne blev mast. Der efter gik turen ned for at se lageret med slik, uhmmm, hvor her duftede godt. Vi så, hvordan papkasserne blev mast i en stor maskine og fik lov  at trykke på knappen, så den gik i gang . Den larmede meget.

Videre gik turen til slagterafdelingen, hvor børnene fik lov at røre ved isen i det store kar. De så også hvordan en gris blev parteret.

Endvidere fik samtlige børn lov at sidde ved kassen og scanne varer ind og ikke mindst trykke på fodpedalen, så båndet kunne køre. Det var Dorthe, som havde “eleverne” i  oplæring.

De kæmpe lagre af sodavand, øl og vin samt lagre af frugt var endnu en oplevelse, og til sidst blev det MEGET koldt, da børnene var inde og se den kæmpe fryseafdeling fyldt med frostvarer, men her kunne de kun være et øjeblik, for her var virkelig koldt.

Casper og Claus fra Meny viste os rundt i samtlige afdelinger i butikken. Det  var virkelig en vellykket tur, hvor børnene havde meget at snakke om bagefter. Mange af børnene var sikre på, at de ville være i en butik som Meny, når de blev store. Så Claus kan godt forberede sig på, at tage en god flok elever ind om ca. 10 – 12 år.

Sluttelig var vi inde på chefens kontor og på personalekontoret, hvor der var et overvågnings TV, hvor man kunne se 30 – 40 forskellige steder i butikken på en gang. Det var vildt.

Inden vi skulle hjem i børnehaven igen og fejre Davids 6 års fødselsdag, blev vi trakteret med en sodavand samt en slikpose til hver.

Fantastisk tur og stor tak skal lyde til Claus og Casper, som gav sig god tid til at vise rundt og forklare omkring de enkelte afdelinger. Og der blev endda tid til at stille spørgsmål til de herrer. Her havde børnene  også  behov for at fortælle om, hvor mange rokketænder de havde. Man er vel et førskolebarn”, fortæller Ella Nørgaard fra Børnehuset.

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skolegruppe på tur backstage hos MENY' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER