Sysselklubben holdt nytårskur i Musikhuset

Sysselklubben holdt nytårskur i Musikhuset

17. januar 2018 - kl. 9:46 - af

Mandag den 8. januar holdt Sysselklubben nytårskur i Sæby.

”Lidt kongelig har man vel lov til at være”, lød det fra de fremmødte. Alle bar festlige hatte for at fejre det nye år. Sysselklubben fylder i 51 år og den gamle klub er stadig i fuld vigøre.

Her møder der ca. 35-40 ældre op hver mandag til kaffe – kage og en kaffepunch. Det er populært. Alle er velkommen, og der kommer nye ansigter til hver sæson, så det tegner til en velfungerende klub for ældre i Sæby.

I løbet af sæsonen er der flere tiltag. Bl.a. bankospil – afslutning med mad – overraskelser samt afslutning med udflugt i maj måned. Så startes der op første mandag i september til en ny og frisk sæson.

Sysselklubben håber, at mange stadig vil møde op til et par timer med spil, håndarbejde og sjove indslag eller bare til en hyggesnak. Der er ingen medlemsskab, så man møder bare op når tid, lyst og lejlighed byder sig.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sysselklubben holdt nytårskur i Musikhuset' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER