Tag med FOF på tur til Fårfest i Kil

Tag med FOF på tur til Fårfest i Kil

17. januar 2018 - kl. 11:30 - af

Du kan få meget mere end aftenskole hos FOF Vendsyssel – tag på uld-rejse til Fårfest i Kil, som er Sveriges svar på Saltum Uldfestival. Det er for alle strikkeglade, uldfornøjede og væveinteresserede. Vi får en hel dag på Fårfest i Kil, så vi kan fordybe os. Kom med – bliv inspireret og få oplevelser på turen.

Vi sejler fra Frederikshavn til Göteborg, hvor turen går til Bengtsfors hvor vi besøger Halmens Hus. På hjemturen går turen omkring Ødeshøg hvor vi besøger Østergotlands Ullspinneri. Fra Ødeshøg går turen videre til Borås hvor vi skal se Ås Vævegarn. Fårfest turen er på 3 dage, og er arrangeret i samarbejde med Saltum Uldfestival.

Med i pakken er egen bus, mad til søs og et godt hotel. Se program med alle detaljer.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tag med FOF på tur til Fårfest i Kil' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER