450 børn gav kødannelse til Sjov Fredag

450 børn gav kødannelse til Sjov Fredag

15. januar 2018 - kl. 6:13 - af

Sjov fredag med 22 år på bagen, er stadigvæk vild populær blandt eleverne i Sæby og omegn. Når udvalget i SIK 80 sørger for at have et bredt udvalg af konkurrencer og tilbud til børnene, så går det som smurt.

Denne gang var formanden for Sæby Gymnastikforening, Stine Bæk Sørensen behjælpelig med stortrampolinen og skråpuder, og Sæby Skytteklub havde ligeledes tilbudt deres hjælp på skydebanen. Resten af aktiviteterne blev styret af hjælpere fra SIK 80 eller andre voksne, som gerne ville give en hånd. De var i alt ca. 26 hjælpere denne gang.

De er altid åbne for nye ideer til konkurrencer mm, så kik på www.sik80.com

Aftenens vindere: Signe Bergum, Tristan Kupetz, Signe Marie Nielsen, Mikkel Huns, Jens Peter, Camilla Langagergaard, Mikkel Sørensen, Anders Frahm, Bastian Krogh,, Andreas Thomsen, Rasmus Bomholt, Luanna Danmark, Marie Kallehauge, Asger Nielsen.

Næste Sjov Fredag er den 2. marts.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '450 børn gav kødannelse til Sjov Fredag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER