Standerhejsning hos Skjold sidste lørdag i januar

Foto: Henrik H. Christensen

Standerhejsning hos Skjold sidste lørdag i januar

13. januar 2018 - kl. 1:12 - af

IF Skjold holder standerhejsning lørdag den 27. januar kl.13.30, og traditionen tro starter de ud med en let gang træning, hvor der efterfølgende er varm suppe i Cafe Nordjyske Bank.

1. og 2. holds truppen starter dog allerede op tirsdag den 23., hvor der først er træning på kunststofbanen i Hjallerup. Der trænes fast tirsdag og torsdag i Hjallerup, og i perioder vil der også være træning mandag i Frederikshavn.

– Vi håber og tror på et fint fremmøde for alle klubbens seniorhold – både på dame- og herresiden. Jeg tror særligt, at vi får godt gang i vores serie 4/6 afdeling i år, da der er et par unge gutter, som har taget taktstokken på særligt serie 6.

Til serie 4 har vi indgået en aftale med John Kristensen, fortæller Stefan Wesley fra IF Skjold.

Foto: Henrik H. Christensen

Foto: Henrik H. Christensen

Foto: Henrik H. Christensen

Foto: Henrik H. Christensen

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Standerhejsning hos Skjold sidste lørdag i januar' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER